Garden furniture and barbecues
Comfy showroom
Customer reviews rate us with a 9/10 score
Customer support 7 days a week

Ronde Ruintafel

Ronde Ruintafel

Een ronde tuintafel maakt het buiten eten nog gezelliger omdat je, aan een ronde tuintafel gezellig allemaal tegenover elkaar zit en iedereen kunt aankijken.

Een ronde tuintafel maakt het buiten eten nog gezelliger omdat je, aan een ronde tuintafel gezellig allemaal tegenover elkaar zit en iedereen kunt aankijken. In het assortiment van beach7 zitten verschillende ronde tuintafels die geschikt zijn voor 2 personen, tot grote ronde tafels waaraan je royaal met 6 personen kunt dineren :

Volledig aluminium opklapbare ronde tafels “AVALON” met een diameter van 80 cm., die ook eenvoudig aan de kant te zetten zijn voor als je niet al te veel ruimte hebt. Deze tuintafels hebben een gecentreerde verzwaarde ronde poot die voorkomt dat de tafel omvalt of omwaait.

Deze ronde tafels zijn er in zwart, wit, taupe, champagne, antraciet grijs en mosgroen.

Verder zijn er nog 3 andere ronde tuintafels met een aluminium tafelpoot met teakhouten blad.

De ronde tuintafel voor terras of balkon:

Hij heet “MOOD”, heeft een diameter van 80 cm en een mooi gebogen aluminium poot.

Deze compacte tafel staat schitterend op een klein terras of een balkon. De teakhouten latten van het blad zijn in waaiervorm rond gelegd waardoor deze ronde tuintafel een “Frans” tintje heeft. Je ziet jezelf al heerlijk op je terras of balkon zitten met een croissant en Café au lait! Wat een mooie start van een zonnige zomerdag!

Wij combineren deze tafel met de Mood tuinstoel, deze stapelbare tuinstoel heeft een aluminium frame en kunststof latten. Een mooie moderne uitstraling en het is een stoel die erg comfortabel is zonder dat u kussens nodig hebt.

 

 

 

Een maatje groter als de Mood tuintafel is de ronde Fontelina tuintafel met een diameter van 120 cm is hij ruim geschikt voor 4 personen.

Ook deze ronde tuintafel heeft een aluminium frame en een teakhouten blad. Het blad heeft smalle teakhouten latten die evenwijdig aan elkaar liggen. De Fontelina ronde tuintafel is er met een wit, een zwart en een antraciet grijs aluminium frame. U kunt deze tuintafel eindeloos combineren met verschillende tuinstoelen.

 

Leuk om te weten dat deze Fontelina tuintafel ook bestaat als ovale tuintafel beschikbaar in 2 maten, en dat er zowel ronde als ovale loungetafels in deze serie beschikbaar zijn.

Tenslotte hebben we nog de stoere “DAWN” tuintafel die een diameter heeft van 156 cm en daarmee geschikt is om gezellig met een groot gezelschap te tafelen. Deze tafel heeft een aluminium “spin poot” die midden onder de tafel staat waardoor je helemaal rondom, ongehinderd door de tafelpoot met 6 of meer personen kunt zitten.

Ook de Dawn tuintafel is er zowel in een ronde als in een ovale versie, zowel in het wit als in het zwart.

Het blad bestaat uit mooie brede houten latten die opgedikt zijn aan de rand.

 

  

De “Dawn” tafel is er ook als een Ovale tuintafel van 280 x 130 cm. Deze is ruim geschikt voor 6 tot 8 personen.

Wij combineren de ovale Dawn tafel bijvoorbeeld met de Queens tuinstoelen.

 

 

TUINMEUBELEN, LOUNGE MEUBELEN & OVERKAPPINGEN

Alles om te genieten van het buitenleven. Vraag ook naar onze onderhoudsproducten.

ONLINE SHOPPEN WANNEER HET JOU UITKOMT

Graag toch het product zien? neem dan contact met ons op!

NEDERLANDS ONTWERP VOOR PARTICULIER & PROJECT

Uniek ontwerp nodig voor een project? Neem contact op om een afspraak te plannen